Εκδηλώσεις για την 48η επέτειο του Πολυτεχνείου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δελτίο τύπου του Δήμου Καισαριανής για την 48η επέτειο του Πολυτεχνείου:

Μετά από δυο χρόνια, λόγω των μέτρων για τον Covid-19, ο Δήμος Καισαριανής διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο Δημαρχείο Καισαριανής το διάστημα 15-21 Νοεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας Covid – 19 σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 15 – 21 / 11 / 2021

Έκθεση  φωτογραφίας του διεθνούς φήμης φωτογράφου του Πολυτεχνείου Αριστοτέλη Σαρρηκώστα

Αίθουσα εκδηλώσεων στον 1ο όροφο του Δημαρχείου

Εγκαίνια της έκθεσης: Τρίτη 16 Νοεμβρίου στις 18:00

Ωράριο: Καθημερινά 10:00 – 14:00 &17:00 – 20:00

Ο γεννημένος στην Καισαριανή, διεθνούς φήμης φωτορεπόρτερ, Αριστοτέλης Σαρρηκωστας, ήταν ο μόνος φωτογράφος που τη δραματική βραδιά της 17ης Νοεμβρίου απαθανάτισε το τανκ να στρέφεται κατά της γεμάτης φοιτητές πύλης του Πολυτεχνείου. Χάρη σε αυτή τη φωτογραφία – ντοκουμέντο διαψεύστηκαν οι αρχικοί ισχυρισμοί της Αστυνομίας πως «δε συνέβη το παραμικρό».

16 / 11 / 2021

Προβολή της ταινίας ”Η χορωδία του Χαρίτωνα”, του Γρηγόρη Καραντινάκη

Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου

Ώρα προβολής: 20:00

Το 1968, κατά τη διάρκεια της Χούντας, σε μια κωμόπολη της χώρας όπου πραγματοποιείται μια Ολυμπιάδα Χορωδιών, ο διευθυντής του Γυμνασίου και μαέστρος της σχολικής χορωδίας, Χαρίτωνας, ανταγωνίζεται για την όμορφη Ελένη, την καθηγήτρια μαθηματικών του σχολείου, με τον χουντικό ταγματάρχη Δημητρίου.

Η ταινία απέσπασε 3 βραβεία στο 46ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, το 2005: Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Ηχοληψίας και το Βραβείο Κοινού. Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αλεξάνδρειας, το 2006, απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, το Βραβείο Σκηνοθεσίας (Γρηγόρης Καραντινάκης) και το Βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου (Μαρία Ναυπλιώτου).

17 / 11 / 2021

 «Εδώ Πολυτεχνείο» εορταστική εκδήλωση

Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου

Ώρα εκδήλωσης: 19:30

Με μια εκδήλωση που συνδυάζει διαφορετικά είδη τέχνης, θα κορυφωθεί η σειρά εκδηλώσεων του Δήμου Καισαριανής για την 48η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ο Γιώργος Γουρζουλίδης στο πιάνο, ο Βασίλης Χατζηλούκας στην κιθάρα, ο Διονύσης Διονυσόπουλος στο μπουζούκι και η Μαρία Αλαμανή στο τραγούδι θα ερμηνεύσουν τραγούδια της περιόδου της Δικτατορίας. Η Ελευθερία Μπουρανή θα διαβάσει αποσπάσματα από το εμβληματικό «Χρονικό των τριών ημερών» της Κωστούλας Μητροπούλου και η Ευδοκία Σουβατζή από το βιβλίο της Κίττυς Αρσένη «Μπουμπουλίνασ 18». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν οι ελάχιστες κινηματογραφικές λήψεις και τα ηχητικά ντοκουμέντα από τη δραματική βραδιά της 17ης Νοεμβρίου.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.