Ο Δήμος Καισαριανής συμμετέχει στην πρωτοβουλία του ΣΠΑΥ, σε συνεργασία με την Περιπατητική Ομάδα Υμηττού και την Πανελλήνια Ένωση Ορεινής Ποδηλασίας με στόχο να καταστήσουν τον Υμηττό το πρώτο βουνό της Ελλάδος που θα απαλλαγεί από τα πλαστικά απορρίμματα.

Στη σχετική συνάντηση που συμμετείχε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Τουρισμού, Οικολογίας και Πολιτικής Προστασίας, Μάνος Κιτσέλλης, συμφωνήθηκε σειρά κοινών δράσεων, καταγράφηκαν μονοπάτια και διαδρομές που θα καθαριστούν το προσεχές διάστημα, καθώς και οι προετοιμασίες για την αντιπυρική περίοδο που έρχεται σε λίγους μήνες.

Πρώτη δράση την Πέμπτη, 20/1/22, με καθαρισμούς των οδών Δημήτρη Καραμολέγκου, του δρόμου που περνάει από τον Βλητικό Σταθμό, το τμήμα της οδού Κατεχάκη στο ύψος των δύο εισόδων της Καισαριανής και τον δρόμο στο βουνό, από τη Μονή Αστερίου έως τις κεραίες στη κορυφή του Υμηττού.

Σημείο συνάντησης για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη δράση είναι ο χώρος των συνεργείων καθαρισμού, στην άνω Καισαριανή, στις 08:00 το πρωί.

Πηγή: otavoice.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.