Μαζί για τον Βύρωνα: Η κατάσταση στην πόλη μας παραμένει απελπιστική

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με δελτίο τύπου η παράταξη «Μαζί για τον Βύρωνα» αναφέρει:

27/01/2022

Η κατάσταση στην πόλη μας ακόμα και σήμερα παραμένει απελπιστική, η ανικανότητα της δημοτικής αρχής να διαχειριστεί ακόμα μια κρίση είναι πλέον εμφανής σε όλους τους δημότες.

Αρκετές μέρες πριν ξεσπάσει η κακοκαιρία καταθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις ως προς την διαχείριση της, προτείναμε:

1)Την εκμίσθωση, από ιδιώτες, των αναγκαίων εκχιονιστικών μηχανημάτων, πλέον αυτών που διαθέτει ο Δήμος

2) Την προμήθεια πέρα από την αναγκαία ποσότητα αλατιού, που έπρεπε να ρίξουμε στις κεντρικές αρτηρίες και επιπλέον αλάτι το οποίο θα βρίσκεται σε κρίσιμα σημεία της πόλης, ούτως ώστε με την εκδήλωση του φαινομένου να διασφαλίσουμε ότι οι κεντρικές αρτηρίες και τα κρίσιμα σημεία τουλάχιστον δεν θα αποκλειστούν.

3)Τηλεφωνική γραμμή «έκτακτης ανάγκης». Είναι γνωστό ότι το δημαρχείο σε περιπτώσεις κρίσης αποτελεί το κέντρο για τη διαχείριση της. Δέχεται κλήσεις από δημότες που έχουν ανάγκη, δέχεται κλήσεις που μας δείχνουν την εικόνα του προβλήματος και συντονίζει ανάλογα τις ενέργειες των ανθρώπων που προσπαθούν και αγωνίζονται να συνεχίσει να λειτουργεί αυτή η πόλη με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

Δυστυχώς οι προτάσεις μας δεν εισακούστηκαν. Μηχανήματα δεν εκμισθώσαμε, Το αλάτι δεν ήταν αρκετό ούτε καν για τους βασικούς δρόμους της πόλης η τηλεφωνική γραμμή «έκτακτης ανάγκης» στο δημαρχείο δεν λειτούργησε.

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κακοκαιρία οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μας είμασταν στους δρόμους του Βύρωνα και προσπαθήσαμε να φανούμε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας, μεταφέροντας ανθρώπους που είχαν ανάγκη τροφής και φαρμάκων, τους εθελοντές μας για την σίτιση των αδέσποτων στο καταφύγιο και συμπολίτες μας με προβλήματα υγείας σε νοσοκομείο.

Πέρυσι ήταν η κακοκαιρία Μήδεια, φέτος η κακοκαιρία Ελπίδα και η Δημοτική Αρχή Κατωπόδη έδειξε ότι δεν μπορεί να κάνει τα αυτονόητα.

Είμαι σίγουρος πως τις επόμενες κρίσεις θα τις διαχειριστεί η δική μας παράταξη, η οποία διαθέτει τα στελέχη με ικανότητες να δώσουν τις λύσεις, που απαιτούνται ώστε οι συνδημότες μας να αποφύγουν την ταλαιπωρία και η πόλη μας να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγήν.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.