Ερωτήσεις από την Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα αναφέρει:

Προς: τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα κ. Γεώργιο Πλακίδα

Κοινοποίηση προς:

  1. τον Δήμαρχο Βύρωνα κ. Γρηγόριο Κατωπόδη,
  2. τις/ τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Βύρωνα,
  3. τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες.

Βύρωνας, 12/4/2022

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

  1. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 19/1/2022, αποφασίστηκε η μεταστέγαση του 4ου Νηπιαγωγείου Βύρωνα έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανέγερσης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα. Ταυτόχρονα ανατέθηκε  στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου σε διάστημα τριών (3) μηνών να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για την απαλλοτρίωση του οικοπέδου που βρίσκεται στο οικοδομικό τετράγωνο 377 (έναντι του 4ου Δημοτικού Σχολείου), προκειμένου να ανεγερθεί εκεί νέο διδακτήριο για την μόνιμη στέγαση του 4ου Νηπιαγωγείου Βύρωνα. Τέλος, η Δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε  να ξεκίνησε άμεσα τις απαιτούμενες ενέργειες για την προσωρινή μεταστέγαση του 4ου Νηπιαγωγείου σε χώρο πλησίον του υπάρχοντος.

Ζητάμε όπως μας ενημερώσετε για την πρόοδο των ενεργειών α) απαλλοτρίωσης του παραπάνω ακινήτου και β) αναζήτησης κατάλληλου χώρου για την μεταστέγαση του 4ου Νηπιαγωγείου.

  1. Τις τελευταίες ημέρες, γινόμαστε αποδέκτες σωρείας παραπόνων για τον τρόπο κλαδέματος των υψηλόκορμων δέντρων στην πόλη μας. Επίσης, ορισμένοι συμπολίτες μας εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τον μεγάλο αριθμό εμβολιασμών δέντρων νεραντζιάς με λεμονιά. Γνωρίζουμε πως οι παραπάνω εργασίες γίνονται από ιδιώτη – εργολάβο με τη μέθοδο της απευθείας ανάθεσης.

Ζητάμε όπως μας ενημερώσετε α) αν ελέγχεται και με ποιο τρόπο η εφαρμογή των συμβατικών όρων εκτέλεσης των παραπάνω εργασιών, β) αν οι εργασίες εκτελούνται από εξειδικευμένο προσωπικό, γ) αν ο τρόπος κλαδέματος είναι κατά περίπτωση επιστημονικά ενδεδειγμένος, δ) ποιος ο αριθμός των δέντρων που εμβολιάστηκαν σε λεμονιές, ε) με ποια κριτήρια επιλέγονται τα προς εμβολιασμό δέντρα, στ) αν καταστράφηκαν δέντρα από τον εμβολιασμό και τη φετινή χιονόπτωση  και ζ) ποια είναι τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα τη συγκεκριμένης δράσης, βάσει των στοιχείων που έχει στη διάθεσή της η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου μας.

  1. Στο Δημοτικό συμβούλιο της 19/1/2022 είχαμε καταθέσει ερώτηση για το έργο «ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΟΔΟΥ ΤΜΩΛΟΥ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΜΒΟΥ ΤΜΩΛΟΥ & ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ» και ζητούσαμε να ενημερωθούμε αν οι εργασίες γίνονται από την ανάδοχο εταιρεία σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής 276/2021, καθώς και αν η διαμόρφωση της έκτασης θα γίνει σύμφωνα με τη μελέτη που παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. Ζητάμε να ενημερωθούμε για το θέμα, καθότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε πάρει καμία έγγραφη απάντηση.
  2. Δεδομένου ότι ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, πρόσφατα, προκήρυξε σε έκταση πλησίον της λεωφόρου Κατεχάκη (συγκεκριμένα νοτιοδυτικά αυτής, στο σημείο του κόμβου με την Περιφερειακή Οδό Υμηττού) διαγωνισμό εκπόνησης Τεχνικής Μελέτης για την αποκατάσταση των εγκαταστάσεων στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.),  με πηγή χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ ΑΤ09» και ιδίους πόρους, ΕΡΩΤΑΣΘΕ: ποιες ενέργειες θα κάνει ή έχει ήδη κάνει ο Δήμος Βύρωνα προκειμένου είτε να συμπεριληφθεί στον παραπάνω υπό διαμόρφωση Σ.Μ.Α. είτε να δημιουργήσει σύγχρονο νόμιμο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων για το Δήμο μας, με δεδομένο ότι ο υπάρχων σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Δήμου Βύρωνα στον Υμηττό λειτουργεί με προσωρινή αδειοδότηση, που λήγει τον Μάιο του 2023.
  3. Όπως είναι σε όλους γνωστό, το παλαιό κτήριο του Ταπητουργείου είναι από τα τελευταία απομείναντα ιστορικά κτήρια της πόλης μας. ‘Όμως παρόλη την ιστορική του αξία, το κτήριο είναι τελείως παραμελημένο, παρουσιάζει έντονα σημεία φθοράς και είναι γεμάτο από περιττώματα περιστεριών. Ζητάμε άμεσα να καθαρίσετε το κτήριο από τα περιττώματα των περιστεριών και να λάβετε μέτρα (δίχτυ) για αποφυγή του προβλήματος. Επίσης ζητάμε να μας ενημερώσετε αν εκτελούνται ή προγραμματίζονται εργασίες συντήρησης του κτηρίου και αν το κτήριο χρησιμοποιείται και με ποιον τρόπο.
  4. Εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου και σε συνέχεια της επιτόπιας αυτοψίας που έγινε από την ομάδα πυροπροστασίας, τον δήμαρχο, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και άλλους εμπλεκόμενους φορείς, ζητάμε να μας ενημερώσετε για το στάδιο που βρίσκονται οι εργασίες καθαρισμού και οποιεσδήποτε άλλες που απαιτούνται (προσωπικό, μέσα κλπ) για την αποφυγή πυρκαγιάς στον Υμηττό, ενόψει και της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.

Οι ερωτώντες δημοτικοί σύμβουλοι

Βασιλική Σάρολα

Θανάσης Παπαδημητρίου

Κοσμάς Τσιάκαλος

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.