Τα «φώτα» εδώ, παρακαλώ!!!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γράφει η Άννα Δημάκη

Καθηγήτρια φιλόλογος

Η ανάλγητη καθημερινότητα πανταχού παρούσα. Αμείλικτη. Ασυγκίνητη. Ταχύτατη. Πόσες σκέψεις μάς περνούν καθημερινά από το μυαλό, και όλες πεζές… (Α! Και πεζή…) Ασήμαντες, εν τέλει. Το μόνο σημαντικό, ίσως, οι λιγοστές στιγμές που τα μάτια σου μπορεί να πέσουν στον καθρέφτη, να σε δεις… Αν είσαι τυχερός, μέσα σε αυτήν την ύπουλη καθημερινότητα που σου καταβροχθίζει τον χρόνο, μπορεί να σταθεί το βλέμμα σου και λίγο στο παιδί σου… Στο έφηβο παιδί σου, σε αυτό που σε λίγες μέρες θα δώσει Πανελλήνιες!

Θα σκεφτείς πώς πέρασε ο χρόνος έτσι γρήγορα, πώς μεγάλωσε, πώς ομόρφυνε, και, τώρα… πώς θα περάσει αυτήν τη μεγάλη δοκιμασία… Θα το θαυμάσεις το παιδί σου! Όχι ότι πριν δεν το έκανες. Αλλά τώρα δεν θα ξεστομίσεις αυτό το «αλλά» που χαλάει πάντα τα πάντα…

-Είσαι τέλειος στην Φυσική, αλλά στα Αρχαία;

-……..

-Για βόλτες είσαι πρώτη, αλλά στα μαθήματα;

-…………

-Εντάξει, με το διάβασμα το ’χουμε, αλλά καμιά δουλειά δεν θα κάνεις να με βοηθήσεις;

-Μα, βρε μαμά, βρε μπαμπά, με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι;

Και τώρα που ήρθε η ώρα να ξεκινήσει αυτή η δοκιμασία για γερά νεύρα, θα ήθελες να πάρεις εσύ τη θέση του… Μακάρι να μπορούσες να δώσεις εσύ τις Εξετάσεις… Να μην απογοητευτεί το παιδί… Να μην πληγωθεί… Μόνο να χαίρεται! Κατά βάθος ξέρεις ότι μοιραία αρχίζει να αναλαμβάνει μόνο του τις ευθύνες του και αυτό αντί να σε ανακουφίζει σε βαραίνει…

Και έρχεται η ευτυχής στιγμή της επιτυχίας! «Περάσαμε» θα λες και θα γεμίζει το στόμα σου, γιατί είναι και αλήθεια! Μπορεί εσένα να σε ταλαιπώρησε η καθημερινότητα, για να του παράσχεις όλα τα εφόδια, μπορεί να δούλευες πολύ και να μην το έβλεπες όλη μέρα, μπορεί να είχες πολλές απαιτήσεις, αυτό όμως τα κατάφερε… Μαζί τα καταφέρατε!

…και φτάσατε μέχρι εδώ…

Αυτές οι μέρες είναι κρίσιμες… Αυτές τις μέρες τα παιδιά δίνουν τον αγώνα για την είσοδό τους στην ακαδημαϊκή ζωή, σε όποιον τομέα επιλέξουν. Αυτές τις μέρες «τα φώτα» είναι στραμμένα σε αυτά, για να μπορούν μετά να φωτίσουν και άλλους ανθρώπους που θα τα χρειαστούν! Για να μην υπάρχουν πια σκοτάδια, παρά μόνο το ανεξάντλητο φως της Γνώσης!

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις αλλά και σε όσα επέλεξαν να ακολουθήσουν έναν άλλον έντιμο δρόμο για να προσφέρουν στην κοινωνία! Τον δικό τους δρόμο στην ζωή!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.