Όχι στην περαιτέρω καταστροφή του πρασίνου της πόλης μας με εντολή της Δημοτικής Αρχής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Κίνηση Πολιτών ¨Βύρωνας και Τριγύρω” αναφέρει:

Η κατάσταση δυστυχώς και μετά τους τελευταίους εμβολιασμούς δέντρων στον Βύρωνα έχει γίνει απελπιστική.

Δεν φτάνει που η πόλη μας έχει απωλέσει περίπου 30% με 35% του αστικού πρασίνου μετά τις δύο συνεχόμενες χρονιές με χιονόπτωση, ήρθαν και οι εργολάβοι κατ’ εντολή δημοτικής αρχής με τα μπόλια να μας αποτελειώσουν.

Είτε στα κοψίματα πεσμένων δέντρων στην κακοκαιρία είτε στα μπόλια υπάρχει το λεγόμενο “άπληστο κόψιμο”, κόβουν όσο πιο πολύ μπορούν ώστε να εξοικονομήσουν περισσότερη ξυλεία και την μετατροπή της σε πέλετ ή σε κομπόστ.

Η πλατεία μπροστά στο παλιό 4ο Δημοτικό Σχολείο. Ήταν απαραίτητο τόσο βαθύ κόψιμο στα δέντρα; Σίγουρα όχι, το γεγονός είναι ότι η πλατεία θα έχει σκιά πάλι σε 15 χρόνια.

Στην ίδια πλατεία υπήρχε και δεύτερη χαρουπιά που ξεράθηκε μυστηριωδώς… μήπως κάποιον ενοχλούσε;

Εδώ βλέπουμε μια άκρως τραγική περίπτωση, ο εργολάβος να έχει κόψει το δέντρο στους 60 πόντους!! από το έδαφος και να έχει βάλει τα μπόλια. Ελάχιστες πιθανότητες πλέον να αναπτυχθεί ξανά το δέντρο.

Βάζοντας υπόψιν μας και τα μπόλια που δεν θα φυτρώσουν καθώς και εκείνα που θα βανδαλιστούν.

Αν εφαρμόσει ο δήμος ακόμη μία χρονιά το σχέδιο με τους εμβολιασμούς για την μετατροπή σε λεμονιές. Η πόλη μας θα μείνει «καραφλή» από πράσινο.

Μάλιστα η δημοτική αρχή έβγαλε και ένα δελτίο τύπου για το θέμα, προσπαθώντας να βαπτίσει το κρέας ψάρι, αλλά η κατάσταση μιλάει από μόνη της και είναι το λιγότερο απογοητευτική.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπόλια που δεν φύτρωσε ποτέ

Εδώ βανδαλισμένα μπόλια, και δυστυχώς οι περιπτώσεις είναι πολλές

Ποιος «φωστήρας» γεωπόνος εισηγήθηκε τόσο χαμηλό κόψιμο την στιγμή που σε προηγούμενες φορές τα μπόλια είχαν τοποθετηθεί ψηλά;

Η μήπως δεν υπήρχε καθόλου γεωπόνος;

Στην παρακάτω φωτογραφία αποτυχημένα μπολιάσματα από προηγούμενες χρονιές

Γενικότερα δεν μπορούμε να βρούμε μέσα σε 8 χρόνια μία ιδέα, ή μία ενέργεια του Δήμου Βύρωνα που πραγματικά να πέτυχε.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση το αποτέλεσμα είναι η περαιτέρω καταστροφή του ήδη λιγοστού πρασίνου που έχουμε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ

Την παύση περαιτέρω εμβολιασμών και καταστροφής δέντρων εφόσον γίνεται με τέτοιο «χασάπικο» τρόπο που μας στερεί εντελώς το πράσινο.

Το σταμάτημα των συνεχών εισηγήσεων στην επιτροπή ποιότητας ζωής για κόψιμο δέντρων που απλά «ενοχλούν» κάποιους. (Γνωστός και ο σάλος που είχε γίνει πριν μήνες με την κοπή νερατζιάς που κάποιον εμπόδιζε να παρκάρει άνετα)

Την άμεση μαζική και εκτεταμένη φύτευση νέων δέντρων συμβατά με το αστικό πράσινο και την πανίδα των παρυφών του Υμηττού (βλέπουμε να κόβεται π.χ ευκάλυπτος και να φυτεύεται ελιά ή συριακός ιβίσκος που δεν βλαστάνει ποτέ.)

Πηγή: vironastrigiro.blogspot.com

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.