Της κοντης μνημης της φταίνε …..οι τρίχες!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Γιώργου Βούλγαρη, Ηθοποιού – Θεατρικού Σκηνοθέτη

Αχ… μύρισε καλοκαιράκι. Ήλιος, θάλασσα, instagram… Τέρμα οι μάσκες, τέρμα ο κορωνοϊός. Χώρα τουριστών, μπάτε σκύλοι αλέστε.

Στον βωμό της ανεμελιάς, της διασκέδασής μας και με (ισχυρό;!) επιχείρημα τον δίχρονο περιορισμό μας, είμαστε όλοι έτοιμοι να τα κάνουμε σκόνη και θρύψαλλα, στάχτη και μπούρμπερη αυτό το καλοκαίρι σαν να μη συνέβη τίποτα. Είμαστε έτοιμοι να ξεχάσουμε τα πάντα (όπως πάντα) μπροστά στην καλοπέρασή μας και την πάρτη μας (για πάντα). Κι όλα αυτά, γιατί η άθλια κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη, θέλοντας να καλύψει τα νώτα της επικοινωνιακά και πολιτικά μετά τις αστοχίες και τα λάθη της (το φιάσκο τελευταίας χιονόπτωσης, εγκλωβισμένοι χωρίς ρεύμα και νερό για μέρες, ένας κρατικός μηχανισμός που μας έφτυσε στα μούτρα για άλλη μια φορά), αποφάσισε σε μια νύχτα να άρει τα ωράρια της πανδημίας αγνοώντας την γνώμη των λοιμοξιολόγων (οι καθ’ ύλην αρμόδιοι να πάρουν μια επιστημονική απόφαση σε σχέση με τη χαλάρωση των μέτρων και τα επιδημιολογικά δεδομένα).
Και γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί γνωρίζουν (και ποντάρουν σε αυτό) ότι ο λαός αυτός έχει κοντή μνήμη… Ξεχνάει.

Κι αυτή η γαμ…η αμνησία μας τραβάει χρόνια, ρε αδέρφια.
Δεν θέλει υψηλή αντιληπτικότητα για να το καταλάβεις. Πριν λίγους μήνες υπήρχε η γνωστή τακτική σε σχέση με την διαχείριση της πανδημίας: μια ατελείωτη τρομοκρατική “ενημέρωση”, θάνατοι, κρούσματα, κούνημα δαχτύλου και κύλιση ευθυνών στις πλάτες μας. Το ‘χετε προσέξει; Κάθε φορά που κάνουν μια απύθμενη παπάρα, αντί να κοιτάξουν να τη διορθώσουν ρίχνουν το μπαλάκι στην εξέδρα μας και μας δίνουν μια άλλη -εντός εισαγωγικών- παροχή για να ξεχάσουμε.

Ακολουθεί παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοητό: Ξημερώνει ο Θεός μια υπέροχη μέρα. Αποφασίζεις να περπατήσεις ας πούμε στην τοπική αγορά του Βύρωνα (για να στηρίξεις και οικονομικά την περιοχή σου) κι έρχεσαι αντιμέτωπος με τα κακοτράχαλα και κακοφτιαγμένα πεζοδρόμια του κ. Κατωπόδη που ακόμα φτιάχνονται. Σκοντάφτεις, πέφτεις, σπας το πόδι σου, σφαδάζεις από πόνο και αντί να έρθει το ασθενοφόρο να σε πάει στο ΚΑΤ, έρχεται και σε πάει στο Allou Fun Park για να το ξεχάσεις. Αυτό είναι η περίφημη λογική κυβέρνησης Μητσοτάκη. Παγκόσμια πρωτιά.

Σέβομαι ως βαθιά πολιτικοποιημένος άνθρωπος και καλλιτέχνης, κάθε δημοκρατική δύναμη που υπάρχει στη χώρα και τους προέδρους της (ανεξάρτητα από το γεγονός ότι τα έχουν κάνει όλοι μαντάρα). Αλλά τον κύριο Μητσοτάκη δεν μπορώ να τον δεχτώ ως πολιτικό, ως αρχηγό κράτους, ως άνθρωπο. Πώς να δεχτώ μια ψυχοσύνθεση τέτοια που δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα, καμία ενσυναίσθηση για τον απλό πολίτη που δεινοπαθεί ανά δευτερόλεπτο ζωής που περνάει από την πολιτική του; Πώς να δεχτώ έναν πρωθυπουργό εγκλωβισμένο στη μεγαλομανική του εικόνα, ερωτευμένο με τον εαυτό του ως ηγέτη, χωρίς επίγνωση των λαθών του που σε κάποιες στιγμές αγγίζουν όχι και τόσο δημοκρατικές νόρμες, κουνώντας μου το δάχτυλο για τις επιλογές μου, τη ζωή μου, την καθημερινότητά μου; Ό,τι άθλιο είναι ο Ερντογάν για την Τουρκία, είναι ο κύριος Μητσοτάκης για την Ελλάδα.

Δεν διαφέρουν και πολύ!

Καμωμένοι από τα ίδια υλικά ματαιοδοξίας, μεγαλομανίας, αδιαφάνειας, αλεξιθυμίας.

Αλλά τι μας ενδιαφέρει; Εμείς έχουμε ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά μας. Όλοι μαζί, παρέα, ανέμελοι, με τις ποτάρες μας, τα μπάνια μας, τα ταξίδια μας, τις αναρτήσεις μας στο instagram.

Και τι μας νοιάζει για τον Σεπτέμβριο τι θα γίνει … και τι μας περιμένει!

Οτι φάμε ,Ό,τι πιούμε και Ο,τι αρπάξει ο κώλος μας!!!

Το καλοκαίρι συμμαχός μας.

Στην λήθη τα νομοσχέδια-εκτρώματα που μας κλέβουν τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας.

 Στην λήθη οι μισθοί της πείνας, το ξεπούλημα δημοσίων πόρων, οι φυσικές καταστροφές με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή, οι φωτιές, η διαπλοκή, η ελεγχόμενη ενημέρωση από τα κανάλια, τα αδιευκρίνιστα ποσά και τόσα, τόσα, τόσα άλλα.

Στην άρνη ότι στον ιερό ναό της δημοκρατίας, το ελληνικό κοινοβούλιο, που έχει γράψει την ιστορία του με αίμα και μάχες, άφησαν έναν πρόεδρο influencer-instagrammer (τόσες πολλές φωτογραφήσεις ούτε οι αδελφές Καρντάσιανς δεν έχουν κάνει) μιας χώρας που ματώνει και χάνεται σε έναν πόλεμο παραλογισμού να φέρει έναν ΑΖΟΦικό φασίστα μέσα στη βουλή να περνάει μηνύματα.

Γιατί; Γιατί εδώ τους παίρνει.

Γιατί σε όλο τον κόσμο ξέρουν ότι η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα με δόμηση στις πολιτικές αρχές και θεσμούς της. Γιατί ο κύριος Μητσοτάκης και -κάθε κύριος Μητσοτάκης- κατήντησε αυτή τη χώρα ανεπίφρακτο οικόπεδο με τη δική μας προτροπή, ανοχή και ψήφο.

Εσείς τον ψηφίσατε και την πληρώνουμε όλοι.

Αντε τώρα. Καλές Βουτιές!

Υ.Γ.: Όποιος δεν θυμάται το παρελθόν του είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει. Είπαμε, το «όπλο» των πολιτικών είναι η μνήμη-λήθη του κόσμου.

Το δικό μας «όπλο» το γνωρίζεις;

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.