Το έργο ανακαίνισης της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή συνεχίζεται

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το έργο ανάπλασης και ανασυγκρότησης του αθλητισμού στην πόλη της Καισαριανής προχωρά με αμείωτο ρυθμό.

Στην καρδιά του καλοκαιριού, τα έργα συντήρησης στο αθλητικό συγκρότημα της Νήαρ Ηστ συνεχίζονται.

Το Υπουργείο Παιδείας, συνεπές στις δεσμεύσεις του απέναντι στο Δήμαρχο Καισαριανής, Χρήστο Βοσκόπουλο, για έργα συντήρησης συνολικού ύψους 2 εκατ. ευρώ συνεχίζει τις εργασίες στο εμβληματικό αθλητικό συγκρότημα της Νηαρ Ηστ.

Μετά την αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων και επικίνδυνων προβολέων, σειρά έχει η φροντίδα και εν τέλει αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου, με σκοπό, ήδη από το Σεπτέμβριο, το γήπεδο να χρησιμοποιηθεί και για αγώνες.

Το 2022 και το 2023 αποτελούν εμβληματικές χρονιές για την πόλη, καθώς σηματοδοτούν αφενός τη Μικρασιατική Καταστροφή αφετέρου την ίδρυση της πόλης.

Η Καισαριανή ήταν ο πρώτος προσφυγικός συνοικισμός που απέκτησε αθλητικό συγκρότημα και μάλιστα υπερσύγχρονο για τα δεδομένα της εποχής.

Αποτέλεσε χώρο αθλητικής, πολιτισμικής και κοινωνικής δραστηριότητας για σχεδόν έναν αιώνα για τους κατοίκους της πόλης, μεγαλώνοντας γενιές Καισαριανιωτών στα γήπεδά του.

Η ανακαίνιση και αναζωογόνηση του συγκροτήματος αποτελούν πάγιο αίτημα των κατοίκων της Καισαριανής εδώ και δεκαετίες.

Ο Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος έχει καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσει την ανακαίνιση του γηπέδου, ειδικά εντός των ετών 2022-2023, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο των 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τη δημιουργία της ηρωικής πόλης της Καισαριανής.

Πηγή: otavoice.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.