Απεργία: Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ την Τετάρτη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για αύριο Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, για τους εργαζόμενους στις πρώην ΔΕΚΟ αποφάσισε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

Απόφαση για συμμετοχή με 24ωρη απεργία έχουν πάρει μέχρι στιγμής το Σωματείο Τεχνικών ΟΑΣΑ ΟΣΥ και το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ (μπλε λεωφορεία).

Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στις 12 μ. στο υπ. Οικονομικών.

Το νομοσχέδιο έρχεται να σαρώσει και τα τελευταία εργασιακά δικαιώματα που έχουν απομείνει, ενώ συνεχίζει την ιδιωτικοποίηση των Αστικών Συγκοινωνιών δίνοντας επιπλέον 25% συγκοινωνιακό έργο στα ΚΤΕΛ. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά επιτρέπονται προσλήψεις στις αστικές συγκοινωνίες εργαζομένων με σύμβαση ορισμένου χρόνου, με διευθυντικό δικαίωμα, μέσω συνέντευξης και περιορισμό του ΑΣΕΠ. Ταυτόχρονα δίνει το δικαίωμα σε προσλήψεις μέσω δουλεμπορικών γραφείων με σύμβαση δανεισμού εργαζόμενων, ενώ επιτρέπει τη μεταφορά εργαζόμενων μεταξύ των εταιρειών που εντάσσονται στην ΕΕΣΥΠ, δηλαδή στο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ.

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία καλεί η ΔΑΣ ΟΑΣΑ για το γεγονός πως θέλουν να παραδώσουν επιπλέον έργο σε ιδιώτες, «να καταργήσουν την όποια “μονιμότητα” είχαμε έως σήμερα, να καταργήσουν στην πράξη τη ΣΣΕ, να μειώσουν κι άλλο τα δικαιώματα μας, να υπονομεύσουν το δικαίωμα του λαού στην φθηνή και ασφαλή μετακίνηση, για να αυξάνεται η κερδοφορία τους».

«Να πάρει πίσω τώρα η κυβέρνηση το νομοσχέδιο. Όλοι στην 24ωρη απεργία» τονίζει η ΔΑΣ ΟΑΣΑ και απαιτεί:

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, επισκευή – ανανέωση του στόλου.
Υπογραφή ΣΣΕ με ουσιαστικές αυξήσεις.
Πύκνωση και επέκταση του συγκοινωνιακού έργου σε όλη την Αττική.
Έξω όλοι οι ιδιώτες – κατάργηση κάθε εργολαβίας.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.