Άστρων Ψυθιρίσματα. Του Μιχάλη Κλαδίτη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Φίλες και φίλοι,
ο Φεβρουάριος του 2024 ξεκινάει με μια σύνοδο που συνέβει τον Γενάρη και αφορά τον Ήλιο και τον Πλούτωνα στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Είχε ξανασυμβεί το 1533, πάλι με σύνοδο ακριβείας του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, που μας εγκαινιάζει μια τεράστια μεταμόρφωση παντού.
Η Νέα Σελήνη στις 10 του Φεβρουαρίου στην 20η μοίρα του Υδροχόου κι η Πανσέληνος στις 24 Φεβρουαρίου στην 5η μοίρα της Παρθένου, είναι τα πιο δυνατά γεγονότα.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στις 10 Φεβρουαρίου σας καλεί να δείτε ότι έχει σχέση με τα εργασιακά σας και όλα τα εμπόδια που τυχόν θα έρθουν. Η σκέψη για τις αποφάσεις θα δείξει και το πόσο θα προχωρήσει η φήμη σας.

Ταύρος

Είναι περίοδος που έχετε τη διάθεση να κάνετε ότι μπορείτε για τις σχέσεις είτε φιλικές και ερωτικές είτε επαγγελματικές. Όλα απαιτούν σκέψη για να αλλάξει η ζωή σας και να αποκτήσει άλλη ποιότητα. Θα έρθουν ευκαιρίες που θα σας καταπλήξουν και αρκεί να πάρετε την κατάλληλη.

Δίδυμοι

Συζητήσεις γύρω από σας με παρασκήνιο και ίντριγκα. Θα χρειαστεί εσείς οι ίδιοι να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, με τρόπο που να μην θιγούν οι υπόλοιποι συγγενείς ή φίλοι σας. Ηρεμήστε και μην ασχολείστε με τους υπόλοιπους, δεν υπάρχει λόγος, δεν έχει νόημα.

Καρκίνος

Δίνετε έμφαση στα ερωτικά, με τον Άρη στον Υδροχόο, γιατί επιδιώκετε μια σταθερότητα αφού το φιλοσοφείτε και βλέπετε ότι η ζωή δεν είναι μόνο υποχρεώσεις αλλά έχει πάντα και δικαιώματα, και προσωπική ζωή. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας… έχει κάποιο παράπονο.

Λέων

Το παρελθόν χτυπά την πόρτα σας με κάποιον τρόπο και ίσως είναι τώρα η ώρα για να έρθει αυτό το ειδύλλιο που κάνατε τόσα όνειρα και χρειάζεται λίγη ψυχραιμία και διαχείριση. Ότι σχέδιο έχετε, τώρα θα πάρει σάρκα και οστά. Γι αυτό μην αντιδράτε πια σπασμωδικά απέναντι στους άλλους.

Παρθένος

Προς το τέλος του Φεβρουαρίου, στις 24, με την Πανσέληνο στις αρχικές μοίρες της Παρθένου, θα υπάρξουν οι εντάσεις του διαλόγου και οφείλετε να δώσετε λύση για να υπάρξει εξέλιξη σε ένα θέμα που θα χρειαστεί και διορατική ικανότητα.

Ζυγός

Θα έχετε εξέλιξη σε όλες τις ερωτικές, αισθηματικές σχέσεις και αυτό θα γίνει με θετικό τρόπο και θα τις φτάσετε ψηλά. Κανετε σχέδια με συνεργάτες σας για κάτι που από καιρό σκέφτεστε και τώρα θα υλοποιηθεί. Η αύρα σας δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη, πόσο μάλλον τώρα.

Σκορπιός

Για μια σχέση που έχετε κάνει πολλά, θα πρέπει να του αφήσετε χώρο και χρόνο και μην εμπλακείτε σε κάτι άλλο, που ίσως σας τραβήξει την προσοχή, για ένα και μόνο λόγο.. Θα είναι παγίδα που ίσως σας βρει ευάλωτους και γίνετε το εύκολο θύμα του. Η εποχή είναι κατάλληλη και για συνεργασίες που παλαιότερα έμειναν στα λόγια για πολύ καιρό.

Τοξότης

Από τις 17, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα έχετε διάθεση για έξοδο, διασκέδαση και γνωριμίες για να μπορείτε να ξεπεράσετε με όμορφο τρόπο τις επιπτώσεις από προστριβές με ημέτερους. Να προσέχετε που πατάτε, που μιλάτε, που γελάτε και όλα θα πάνε καλά αφού σε γενικές γραμμές τα δύσκολα τελείωσαν.

Αιγόκερως

Θα περάσουν όλα όσα ο Πλούτωνας άφησε στο πέρασμα του από το ζώδιο σας εδώ και 16 χρόνια. Και στα εργασιακά, και στα ερωτικά, και στις σχέσεις σας όλα θα καλυτερέψουν και θα φτάσουν σε πολύ καλό σημείο οι προσδοκίες σας. Αρκεί να είστε κατανοητοί και ξεκάθαροι σε ό,τι  λέτε.

Υδροχόος

Από τις 6, με τον Ερμή στον Υδροχόο, σκεφτείτε λίγο τα έξοδα σας, δείτε με άλλο μάτι τα επαγγελματικά σας και δώστε έμφαση σε προηγούμενες κραιπάλες γιατί είστε σε οριακό σημείο. Χρειάζεστε ηρεμία και χαλάρωση από όλους κι από όλα. Ενώστε όλες τις δυνάμεις σας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ιχθείς

Στις 24 που ο Ερμής έρχεται στους Ιχθείς, όσο και να σας αμφισβητούν μην αντιδράσετε. Δώστε τους με τον δικό σας τρόπο να καταλάβουν, και ίσως να τους αλλάξτε γνώμη, και προσπαθήστε να μην βάζετε τα εξωγενή προβλήματα στο σπίτι σας. Έτσι δεν μπορεί να βρεθεί η λύση σε τίποτα και χάνετα και η διάθεση σας. Μπορείτε να είστε πιο διαλλακτικοί και το ξέρετε.

Μιχάλης Κλαδίτης
ερευνητής ψυχολογικής αστρολογίας
Για προσωπική συνεδρία: 6980135602

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.