Με Δελτίο Τύπου η «Ανυπόταχτη Καισαριανή» αναφέρει:

Ο καθαρισμός των δασών στο ΤΑΙΠΕΔ, το δάσος του Υμηττού σε κίνδυνο μετά και τις καταστροφές από την κακοκαιρία. Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται!

ΤΑ ΔΑΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ -ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ – ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

Στον φιλελέ κόσμο της η Δημοτική Αρχή της Καισαριανής «πιέζει» να παρθεί απόφαση για την παραχώρηση για 5 χρόνια δύο πιστοποιημένων παιδικών χαρών του Σκοπευτηρίου στο ΣΠΑΥ, στο όνομα της ανακατασκευής τους ( που δεν χρειάζεται) και της «δημιουργίας οικολογικής συνείδησης!!!» προκειμένου να κινηθούν κονδύλια και να μεταφερθούν αρμοδιότητες εκτός Δήμου. Δεν ασχολείται καθόλου με τον καθαρισμό, την δασοπροστασία και την πυροπροστασία του Υμηττού και την παραχώρηση μιας ακόμη αρμοδιότητας στο ΤΑΙΠΕΔ.

Τεράστιες καταστροφές έχει υποστεί το δάσος με τις πτώσεις δέντρων και κλαδιών από την κακοκαιρία, οι δασικοί δρόμοι είναι απροσπέλαστοι, ενώ υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα για καταστροφικές πυρκαγιές ενόψει του καλοκαιριού. Άμεσα πρέπει να υπάρξει πίεση και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός καθαρισμού και συντήρησης του δάσους με την ευθύνη της Δασικής Υπηρεσίας και να διατεθούν τα απαραίτητα κονδύλια από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Αμ δε ! Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα και το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, που είχε πάρει την αρμοδιότητα από τις Περιφερειακές Διοικήσεις και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και αυτές από τη Δασική Υπηρεσία, δεν την έχει πλέον. Η Δημοτική Αρχή της Καισαριανής τα έχει υπόψη;

Η συντήρηση και ο καθαρισμός των δασών πέρασε στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής (!!) ΠΕριουσίας του Δημοσίου, το γνωστό ΤΑΙΠΕΔ, που στήθηκε σύμφωνα με το καταστατικό του για να πάρει όλη τη δημόσια περιουσία (και ας τη βαφτίζει ιδιωτική περιουσία του δημοσίου) με στόχο τα έσοδα από την «αξιοποίηση» (πώληση, ενοικίαση, εκμετάλλευση) της περιουσίας του να αποπληρώνουν το δημόσιο χρέος και να ενισχύουν τις τράπεζες.

Το ΤΑΙΠΕΔ, που στήθηκε το 2011 από το ΠΑΣΟΚ και διατηρήθηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιείται για να περάσουν οι ιδιωτικοποιήσεις σε όλη την έκταση και το βάθος που θέλει το κεφάλαιο.

Η εκχώρηση των δασών στο ΤΑΙΠΕΔ στήνεται μεθοδικά. Στις 29 Δεκέμβρη 2021, εν μέσω της πανδημίας, ανακοινώθηκε ότι το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ότι σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, υπέβαλλε αίτηση χρηματοδότησης στο Ταμείο Ανάκαμψης, ύψους 50 εκατ. € για «έργα θωράκισης των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας από πιθανές πυρκαγιές στο μέλλον». Ισχυρισμός τους ότι το ΤΑΙΠΕΔ που δεν υπόκειται σε δημόσιο έλεγχο και κανόνες εξασφαλίζει «γρήγορους χρόνους υλοποίησης, παρακάμπτοντας χρονοβόρες διαδικασίες».

Το ΤΑΙΠΕΔ από τις 4 Μαρτίου 2022, με τον πόλεμο στην Ουκρανία σε εξέλιξη, ανακοινώνει προσκλήσεις για απευθείας αναθέσεις έργων ταυτόχρονης εργολαβίας για καθαρισμό δασών και δασικών εκτάσεων, συντήρηση δασικού οδικού δικτύου και αντιπυρικών ζωνών πολλών νομών μαζί.

Έτσι, πετυχαίνει «με ένα σμπάρο δυο τριγόνια» και χαριστικές αναθέσεις σε μεγάλες εταιρείες ημέτερων και την σταδιακή ιδιωτικοποίηση των δασών.

Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης της Ν.Δ. στηρίζονται και από τα αστικά δικαστήρια. Η απόφαση του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) υπ. αριθμ. 4883/2014 δέχθηκε ότι : «Τα δάση και οι δασικές εκτάσεις που ανήκουν στο Δημόσιο, σε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου ή σε δημόσιες επιχειρήσεις, δεν αποτελούν κοινόχρηστα πράγματα, αλλά ανήκουν στην ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου (ή νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου ή δημόσιας επιχείρησης) και ως εκ τούτου ότι είναι δυνατόν να μεταβιβασθούν στο ΤΑΙΠΕΔ.

Μόνη χαραμάδα προστασίας ότι αναφέρει ταυτόχρονα ότι : «Η μεταβίβαση της επίμαχης εκτάσεως στο ΤΑΙΠΕΔ δεν συνεπάγεται, ως προς τα δασικά της τμήματα, άρση της προστασίας που απολαμβάνουν κατά το άρθρο 24 του Συντάγματος και τις διατάξεις του ν. 998/1979 και της εν γένει δασικής νομοθεσίας………. Μόνη δε η μεταβίβαση στο ΤΑΙΠΕΔ των δασικών τμημάτων της επίμαχης εκτάσεως δεν συνεπάγεται κατά την απόφαση οποιαδήποτε μεταβολή στον δασικό χαρακτήρα της.»

Επειδή, μπάρες έχουν μπει σε διάφορα σημεία στον Υμηττό, γράφονται διάφορα ευφυολογήματα για ανταποδοτική λειτουργία των δασών, μονοπάτια υπό έλεγχο, «ανάπτυξη», «αξιοποίηση» του Υμηττού, εισιτήρια κλπ και οι επενδυτές έχουν πλακώσει ήδη για το Λόφο του Στρέφη, δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε.

Οι πληγές στον Υμηττό είναι ανοικτές. Λειτουργία στρατοπέδων, βενζινάδικου, σούπερ μάρκετ με κτιριακές επεκτάσεις συνεχώς. Κτήριο κατοικιών αξιωματικών που κάτω από τη μύτη μας ολοκληρώθηκε η κατασκευή του παρά την αντίθετη απόφαση του ΣτΕ. Έργα και εγκαταστάσεις από εκκλησία. Βλέψεις για επέκταση σχεδίου πόλεως και οικοδόμηση στο βουνό από οικοπεδούχους. Δικαστική διεκδίκηση από ιδιώτες Λόφου Κοπανά. Ανεξέλεγκτη χρήση του για εγκαταστάσεις και λειτουργίες ιδιωτικών εταιρειών. Διαχείριση και νομή του αισθητικού Δάσους Καισαριανής από τη Φιλοδασική. Νέο σχέδιο για Προεδρικό Διάταγμα για τον Υμηττό με αλλαγές-περιορισμό των ζωνών προστασίας. Σχεδιασμοί εταιρειών ΑΠΕ για εγκαταστάσεις στον Υμηττό.

Είμαστε μπροστά σε μια νέα μεθοδικά σχεδιασμένη επιχείρηση από την κυβέρνηση των αρίστων στην αρπαχτή, τη ρεμούλα και τη διαπλοκή, με την ανοχή ή και τη συναίνεση όλων των καθεστωτικών κομμάτων και της αστικής δικαιοσύνης. Μπορούμε όμως να τους χαλάσουμε τα σχέδια. Τα δάση είναι η ανάσα για τη ζωή μας. Δεν θα τους αφήσουμε να τα κάνουν και αυτά εμπόρευμα.

Με αγώνες στα χέρια των κατοίκων υπερασπίζουμε τα δάση, το δημόσιο, κοινωνικό, κοινόχρηστο χαρακτήρα τους και τη δημόσια ιδιοκτησία τους.

Τα δάση και ο Υμηττός ανήκουν στο λαό και όχι στα οικονομικά συμφέροντα.

Απαιτούμε :

– Η κυβέρνηση να διαθέσει τα απαραίτητα κονδύλια για να υλοποιηθούν οι μελέτες των δασαρχείων για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των δασών.

– Να στελεχωθούν οι υπηρεσίες δασοπροστασίας με όλες τις αναγκαίες προσλήψεις μόνιμου ειδικού προσωπικού για την προστασία και φύλαξη των δασών.

– Να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα μέσα, εξοπλισμός, υποδομές, δασικοί δρόμοι για τη δασοπροστασία και την πρόληψη – κατάσβεση των πυρκαγιών.

– Άμεση έναρξη εργασιών για τον καθαρισμό, τη συντήρηση του δάσους του Υμηττού. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους η Περιφέρεια, ο ΣΠΑΥ, ο Δήμος.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.