Τα δέντρα στο παλιό δημαρχείο και η “φωλιά με του πουλιού το γάλα”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Σωτήρη Παπαμιχαήλ

Μάλλον κάποια μορφή διαστροφικού χιούμορ έχει η δημοτική αρχή Βύρωνα, αλλιώς δεν εξηγείται η συμπεριφορά της.

Αφού ψήφισε την κοπή των δέντρων στο παλιό δημαρχείο, στη συνεδρίαση την Τρίτη στις 21 Ιουλίου (η απόφαση πάρθηκε με 13 ψήφους υπέρ, από τις παρατάξεις Κατωπόδη και Γώγου), αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτοψία και κατέληξε να ζητήσει εκ νέου την εισήγηση εκ μέρους της αρμόδιας Διεύθυνσης Πρασίνου με στόχο την περαιτέρω διερεύνηση της οικολογικής συμπεριφοράς των συγκεκριμένων δέντρων. Διαβάστε ΕΔΩ τη σχετική ανακοίνωση

Ακριβώς ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΡΝΗΘΕΙ!!!

Βέβαια πριν υποχρεωθεί να πάρει πίσω την απόφασή της και να ζητήσει την εκ νέου εισήγηση της διεύθυνσης πρασίνου, προηγήθηκαν ενέργειες εκ μέρους παρατάξεων της αντιπολίτευσης (Πρωτοβουλία Πολιτών, Αριστερή Παρέμβαση, Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση), αλλά και πολιτών διαβάστε σχετικά ΕΔΩ.

Ακολούθησαν συζητήσεις και ζυμώσεις ώστε τελικά 23 δημοτικοί σύμβουλοι – που αποτελούν και την πλειοψηφία του σώματος – απ’ όλες τις παρατάξεις, εκτός της ΣΤΑΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ και της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΥΡΩΝΑ ζήτησαν να μην κοπούν τα δέντρα και η απόφαση να μην εφαρμοστεί.

Στις 28/7 και η παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»  διαφοροποιήθηκε από την αρχική της θέση και πρότεινε τη σύγκληση των παρατάξεων για επιτόπιο έλεγχο.

Διαβάστε ΕΔΩ τη σχετική ανακοίνωση

Άλλη μια φορά αναρωτιέμαι αν εκεί στη “φωλιά με του πουλιού το γάλα” σκέφτονται καθόλου πριν κάνουν κάποια κίνηση; Δεν κουράστηκαν να παίρνουν πίσω αποφάσεις; Με 9 δημοτικούς συμβούλους σε σύνολο 41, δεν σκέφτονται πριν προχωρήσουν στα σχέδιά τους την πιθανότητα της συναίνεσης, της διαβούλευσης, της συνεργασίας;

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.