Τα σύκα του Σεπτέμβρη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πράσινα ή μαύρα; Μικρά ή μεγάλα, Φρέσκα ή ξερά; Πόσο μας αρέσουν τα σύκα, όπως κι αν τα απολαύσουμε! Αυτή την εποχή η γλύκα τους και η μελωμένη σάρκα τους δεν συγκρίνονται.

Ποιος δεν έχει επιστρέψει από θαλάσσιο μπάνιο στις διακοπές του και δεν έκοψε ένα ώριμο σύκο από τα αδέσποτα κλαδιά μιας συκιάς στην άκρη ενός φράχτη; Λένε μάλιστα πως αυτά τα… κρυφά κομμένα σύκα είναι και τα πιο νόστιμα! Είμαστε τυχεροί στην Αθήνα, στην Αττική γενικότερα, που έχουμε κοντά μας τα θαυμάσια, βασιλικά σύκα Μαρκοπούλου, τα οποία ευδοκιμούν σε όλη την Ανατολική Αττική και τα οποία παραλίγο να πιστοποιηθούν ως ΠΟΠ. Είναι μεγάλα, στρουμπουλά, πεντανόστιμα, με λεπτή φλούδα -που δεν χρειάζεται καν να αφαιρεθεί- και με την πιο μελωμένη, σκουροκόκκινη ρουμπινένια σάρκα!

Ας αφήσουμε τους ειδικούς να μιλήσουν για τις σπάνιες ευεργετικές τους ιδιότητες. Θα πρέπει, ωστόσο, να αναφέρουμε πως από την αρχαιότητα ήταν γνωστά για το καλό που κάνουν στο αναπνευστικό και τους πνεύμονες. Οι γιαγιάδες μας άλλωστε έφτιαχναν ροφήματα με ξερά σύκα και μπαχαρικά, όπως η κανέλλα, για να ανακουφίσουν το κρύωμα και τον βήχα.
Στο «Δίκταμο», τα σύκα σας περιμένουν σε κάθε μορφή. Εκτός από τα απολαυστικά νωπά βασιλικά, έχουμε και αποξηραμένα, με τρόπο φυσικό, σπιτικό και πατροπαράδοτο, ό,τι πρέπει για το τσιπουράκι του χειμώνα. Και μαζί, μαρμελάδα με χαρουπόμελο αντί για ζάχαρη, γλυκό κουταλιού κι ένα τσάτνεϊ σύκου με γλυκοπικάντικη νοστιμάδα για να συνοδέψετε πιατέλες με τυριά ή ψητό χοιρινό. Όλα σπιτικά βέβαια, με τα χεράκια μας!

Να και η συνταγή του, για τους μερακλήδες της κουζίνας:

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.