Σε κίνδυνο η υγεία κατοίκων στο κέντρο του Βύρωνα!!!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Απογοητευμένοι από την αδιαφορία της δημοτικής αρχής Βύρωνα, αναγκαζόμαστε να δημοσιοποιήσουμε σε εσάς το υγειονομικό πρόβλημα και τους άμεσους κινδύνους για την δημόσια υγεία, στο κέντρο του Βύρωνα.
Ήδη έχει ενημερωθεί η δημοτική αρχή αλλά μάταια.
Δεν θα καθήσουμε με σταυρωμένα χέρια και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια στα θεσμικά μέσα της πολιτείας και της δικαιοσύνης, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία μας και την ποιότητα ζωής μας.

ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ «ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΒΥΡΩΝΑ»

Στον χώρο της «Παλιάς Αγοράς Βύρωνα» και δεξιά της πύλης εισόδου της, που γειτνιάζει με τον ακάλυπτο της πολυκατοικίας επί των οδών Χρ. Σμύρνης – Ευαγγελικής Σχολής 12 και Κωνσαντιλιέρη, υπάρχει ερειπωμένο ιδιόκτητο κτίριο, χωρίς σκεπή.
Το συγκεκριμένο κτίριο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, έχει γίνει εστία μόλυνσης, αφού η ερειπωμένη σκεπή του έχει μετατραπεί σε περιστερώνα με συσσώρευση μεγάλου όγκου κοπριάς, με έντονη δυσοσμία και πηγή ακόμα και ατμοσφαιρικής ρύπανσης με την διασπορά της κοπριάς στα γύρω διαμερίσματα, αλλά και στα καταστήματα εστίασης που βρίσκονται γύρω από τον χώρο αυτό.
Συγχρόνως στο δάπεδο του κτιρίου εκτός από τις κουτσουλιές υπάρχουν ψόφια περιστέρια, γεγονός που επιτείνει την ήδη υπάρχουσα εστία μόλυνσης. Δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών, μολυσμένα κουνούπια δημιουργούν έντονο πρόβλημα, ώστε η ζωή των κατοίκων να γίνεται αφόρητη με άμεσους κινδύνους για την δημόσια υγεία!!
Το θέμα δεν είναι σημερινό, είχε ενημερωθεί η δημοτική αρχή και η ιδιοκτήτρια παλιότερα, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα προς την επίλυση του προβλήματος.
Μάλιστα με αίτημα της διαχείρισης της παραπάνω πολυκατοικίας προς τον Δήμο Βύρωνα, με αρ. πρωτ. 9546/9-04-2019,είχε ζητηθεί να καθαριστεί ο συγκεκριμένος χώρος, ο οποίος εκτός των άλλων, είχε μετετραπεί σε χώρο απόθεσης κατεστραμένων αντικειμένων, από τα παρακείμενα καταστήματα. Στο αίτημα αυτό, η δημοτική αρχή Βύρωνα δεν απάντησε ποτέ!!!
Κατόπιν όλων των παραπάνω, επανερχόμαστε στο έντονο υγειονομικό πρόβλημα που απειλή την υγεία τόσο των κατοίκων, των διερχομένων, αλλά και των πελατών των γύρω καταστημάτων και σας παρακαλούμε την δημοτική αρχή για την άμεση λύση του.
Επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε ενέργειά μας σε κάθε θεσμικό φορέα του Δήμου της πολιτείας και της Δικαιοσύνης για να προστατέψουμε την υγεία και την ποιότητα ζωής μας.
Η Διαχειρίστρια και οι κάτοικοι της πολυκατοικίας

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.